Home / archiefcentraal / pony en paardenconcours in ommen

pony en paardenconcours in ommen

Ook dit jaar kunnen we op 9 en 10 mei 2015 weer rekenen op een groot pony- en paardenconcours van de Heideruiters uit Ommen. Het concours wordt verreden op de prachtige terreinen van Huize Hessum. De banen liggen aan beide zijden van de oprijlaan van Huize Hessum met de bosrand als prachtig decor, een unieke locatie op een steenworp afstand van Ommen en Dalfsen. Er zal dressuur worden gereden en worden gesprongen in verschillende klassen.

De ponyruiters zijn op de zaterdagochtend aan de beurt. De zaterdagmiddag en de gehele zondag staan in het teken van de paarden. Onder het genot van een kopje koffie, en of versnapering kunt u de pony’s en paarden op het concoursterrein aanschouwen. Iedereen is van harte welkom ! De entree is gratis. Het belooft een gezellig weekend te worden.

Adres:

Huize Hessum

Tolhuisweg 11

7722 HS Dalfsen

www.heideruiters.com

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.