poll onderzoek overbodige verkeersborden

Als een bord overbodig is, leidt het de weggebruiker alleen maar af. Dat is de gedachte achter het verwijderen van de borden. Zo kun je dus stellen dat sommige borden de veiligheid niet vergroten, maar wel bijna gevaar kunnen veroorzaken.

Onze stelling is daarom dat gemeenten verplicht moeten worden om onderzoek te doen naar alle verkeersborden in hun werkgebied. De overbodige verkeersborden moeten vervolgens weggehaald worden.

Afgelopen week stond de stelling op onze website in het teken van de gezonde sportkantine. Aanleiding daarvoor was de nieuwe menukaart van de sporthal in Luttenberg. Daar staan binnenkort alleen nog maar gezonde dingen op. Lang niet iedereen zit daarop te wachten, bleek uit de uitkomst van onze stelling.

Elke sportkantine moet een gezonde menukaart hebben

54% Eens

46% Oneens

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.