poll breek de jop in drostenkamp af

Breek de JOP, de ontmoetingsplaats voor jongeren, in Drostenkamp maar weer af. Dat is de stelling op onze website deze week. Afgelopen weekend publiceerden we een bericht op onze website, waarop te zien was dat de ontmoetingsplek een grote puinzooi is.

Onder dat artikel reageerde voormalig VVD-gemeenteraadslid Piet Pont. “Waar heb ik als raadslid, met uitgebreide argumentatie voor gewaarschuwd? Juist, de voorspelling dat een jongerengroep maar 1 of 2 jaar hetzelfde blijft. Daarna wordt het weer een zooi. AFBREKEN en nergens een nieuwe plaatsen. Ik heb de voorbeelden van Raalte Noord en Luttenberg erbij gedaan. “MEN” is hardleers.”

We richten de stelling van deze week in op deze uitspraak van Pont. ‘Breek de ontmoetingsplek voor jongeren in Drostenkamp af’.

Afgelopen week stond de stelling op onze site in het teken van onderhoud aan sportparken. De grote meerderheid van de stemmers vindt dat clubs best wat meer zelf mogen doen.

Clubs kunnen best meer zelf onderhoud aan sportparken doen

72% Eens

28% Oneens

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.