Home / archiefcentraal / politie waarschuwt voor engelse schoonmakers

politie waarschuwt voor engelse schoonmakers

De politie waarschuwt voor Engelssprekende mannen die in Haarle aanbieden tegen een vergoeding onder meer opritten schoon te maken. Volgens de politie blijkt vaak dat er achteraf meer geld wordt gevraagd dan was afgesproken.

Afgelopen woensdag hield een drietal Engelsen zich op aan de Borgonjensmoat in Haarle. De politie kreeg hiervan een melding omdat de situatie niet helemaal vertrouwd werd. Ter plaatse trof de politie een voertuig aan met daarin het trio. Zij gaven aan voor een vergoeding opritten en dergelijke schoon te maken.

“Past u goed op als u met deze manier van schoonmaak in zee gaat, dat er vooraf een duidelijke prijsafspraak ligt. Vaak blijkt er achteraf meer gevraagd te worden dan er afgesproken is”, aldus de politie.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.