pedro pico pop maakt programma compleet

Als je naar de Tijuana Panthers luistert hoor je direct waar ze vandaan komen. De Californische band uit Long Beach maakt surfrock en de songs en energie van de drie mannen zorgen voor een zomers feestje. Mountain Bike mixt pop composities met de kracht en energie van garage rock. De band uit Belgie stond eerder dit jaar op Eurosonic Noorderslag en verzorgde de voorprogramma’s van Afterpartees.

Flamingo Tours is een Rock & Roll/Rhytm & Blues band uit Spanje. De band heeft net een nieuwe EP uit en is klaar voor het festivalseizoen. Theo Verney uit Engeland werkt hard aan zijn debuutalbum en een maandje voor Pedro Pico Pop komt eerst zijn EP ‘Brain Disease’ uit.

De line-up van Pedro Pico Pop telt de volgende 30 namen: DeWolff, Mr Polska, Kraantje Pappie, The Miseries, PAUW, FATA, Falco Benz, Radio Days, Friends of the Family, Flamingo Tours (ESP), Tijuana Panthers (US), Heymoonshaker (UK), Smokey Bastard (UK), The Kendolls (SWE), NoizBoiz, Soviet Grass (BE), Fake O’s, The Black Cult, Mountain Bike (BE) Rape Blossoms (BE), Rene SG, Volcano Boys, Pyrodox, STTRBSTN, Melloww, Joe Madman & The Sidewalkers, Cross+eyed and Banished, Crows (UK), The Lost Boys Club, Theo Verney (UK). Tickets zijn verkrijgbaar via staging2.pedropicopop.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.