pec zwolle opnieuw in zorgwekkende categorie

De licentiecommissie deelde de Zwolse club opnieuw in deze categorie door de ingeleverde halfjaarcijfers van 2014/2015. FC Twente is eveneens te vinden in deze categorie. De ploeg uit Enschede worstelt al een geruime tijd met de financiële situatie rondom de club. Clubs die zich in deze categorie bevinden moeten voor uitgaven boven de 50.000 euro toestemming vragen aan de KNVB in Zeist. Verder moeten de voetbalclubs een plan van aanpak opstellen waarin wordt beschreven hoe de financiële situatie binnen drie jaar verbeterd zou moeten zijn.

FC Twente kreeg dit seizoen zes punten in mindering door de geldproblemen rond de club. De licentiecommissie keurde het plan van aanpak van de de Tukkers twee keer af.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.