pec zwolle niet naar europa leage

PEC Zwolle speelt het komende seizoen niet in de Europa Leage. Vanmiddag hebben ze 1-1 gelijk gespeeld tegen Vitesse. En vanwege het 2-1 verlies thuis afgelopen donderdag zijn ze uitgeschakeld voor de play-offs die recht geven op een plekje in de voorronde van de Europa Leage.

Vitesse kwam al in de achttiende minuut op voorsprong door een doelpunt van Thaoré. In de tweede helft schoot Necid in de 56e minuut PEC-Zwolle langs zij. PEC moest het in de slotfase zonder Van der Werf doen, door twee gele kaarten. Het was een spannende slotfase, maar PEC moest in Vitesse haar betere erkennen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.