overwetering wacht spannende slotdag

Tegen hoogvlieger WSV is Overwetering er vandaag niet in geslaagd te verrassen. Het elftal van Henk van Norel verloor op eigen veld met 0-1.

“Een zure nederlaag, maar de uitslag is zeker terecht”, aldus Henk van Norel. “Wij gingen de wedstrijd in met het idee om ons in te laten zakken en niet zoveel weg te geven. Helaas werd als pijnlijk snel duidelijk dat dit niet ging werken, want na zo’n vijf minuten spelen moest onze keeper al voor de eerste keer vissen. De speler van WSV schoot uit de draai en het leek een houdbare bal voor onze doelman. Mogelijk zag hij de bal niet goed, waardoor de bal toch tegen de touwen ging.”

In de eerste helft kreeg Overwetering-aanvaller Paulino Kifeta nog een grote mogelijkheid op de gelijkmaker, maar hij mistte. De tweede helft was wat moeizaam van de thuisploeg. “WSV was de bovenliggende partij en wij hadden moeite om weer in de wedstrijd te komen. In de 90e minuut kreeg Jordy van Breukelen nog een enorme kopkans, maar hij kopte naast. Waarschijnlijk schrok hij zelf van de kans die hij kreeg.”

Volgende week speelt Overwetering een cruciale wedstrijd op bezoek bij SDC. Overwetering heeft alles nog in eigen hand, maar dan moet er volgende week wel gewonnen worden. Indien de ploeg van Van Norel verliest en Lemelerveld wint, dan is de kans heel groot dat Overwetering alsnog rechtstreeks degradeert uit de Tweede Klasse J. Tegenstander SDC heeft namelijk een veel beter doelsaldo dan de ploeg uit Olst, dus alleen winnen telt volgende week in Denekamp.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.