overwetering speelt beslissingswedstrijd

Overwetering heeft een beslissingswedstrijd nodig om uitzicht te houden op lijfsbehoud in de Tweede klasse J. De ploeg verloor zondagmiddag met 3-0 van SDC’12. Een beslissingswedstrijd zal uitmaken of Overwetering meedoet aan de nacompetitie, of dat het zelfs rechtstreeks degradeert.

Het zag er van tevoren prima uit voor Overwetering, winnen van de nummer dertien zou voldoende zijn om zich veilig te spelen. Maar het zat er niet in. Thuisploeg SDC’12 was te sterk, met de snelle Jouri Mensink als uitblinker. Halverwege stond het nog 1-0, maar in de tweede helft liepen de Denekampers uit naar 3-0.

Tot overmaat van ramp wonnen concurrenten Lemelerveld en KOSC beiden hun wedstrijden, waardoor die ploegen Overwetering passeren op de ranglijst. Gevolg is dat Overwetering en SDC’12 op plekken 12 en 13 eindigen met beiden 26 punten. Omdat rechtstreekse degradatie niet beslist wordt op doelsaldo, wacht een beslissingsduel.

SDC’12 en Overwetering komen elkaar over een paar dagen dus alweer tegen. Vermoedelijk zal dat woensdagavond zijn en de waarschijnlijke locatie is Sportpark Het Lageveld van SVZW. De winnaar van dat duel mag nacompetitie spelen, de verliezer degradeert naar de Derde klasse.

http://static.afbeeldinguploaden.nl/1505/105117/VR8PTrE5.png

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.