overwetering onoverwinnelijk met smart goals

“Na Manchester United, Ajax, AC Milaan, PEC Zwolle en Schalke ‘04 kunnen we met volle trots melden dat de Techniek Academie van SC Overwetering als eerste amateurclub in Overijssel gaat werken met ‘Smart Goals’.” Met die openingszin schrijft Overwetering ons aan. Daar spreekt trots uit!

Smart Goals is een hulpmiddel voor trainers om voetbaloefeningen te creëren waarmee hij de specifieke vaardigheden traint die spelers nodig hebben in het moderne voetbal. Vaardigheden als anticiperen, snel schakelen, veldinzicht, reactiesnelheid, hoge balcirculatie, motoriek en effectieve communiceren worden hierbij getraind.

Nou, daar kan Overwetering volgend jaar de competitie mee in.

Overwetering: “Deze SmartGoals passen precies binnen de Visie en Missie die de Techniek Academie van SC Overwetering heeft met haar opleiding; individuele ontwikkeling, waarbij de trainingen uitdagend en op niveau worden aangereikt met plezier voor iedere speler. De oefeningen staan hierbij voor zich, waardoor de trainer zich enkel hoeft bezig te houden met de spelers en niet met de organisatie. De Smart Goals organiseren zich namelijk zelf. Hierdoor kan er nog veel gerichter gewerkt gaan worden aan de ontwikkeling.

Voor de spelers zal het werken met deze SmartGoals een geweldige uitdaging zijn, waar met ontzettend veel plezier mee gewerkt zal worden.”

Overwetering gaat met de Smart Goals niet alleen voetballende de concurrentie te lijf. Ze roept spelers van andere clubs ook op een overstap te overwegen! “Wil jij ook een betere voetballer worden met behulp van de Smart Goals, geef je dan nu op voor de nieuwe cursus die start in september: overwetering.nl/463/techniek-academie/. Ook als je lid wilt worden van SC Overwetering dan kun je je opgeven via de website. Voetbal je nu bij een andere vereniging, zorg dan dat je overschrijving uiterlijk 31 mei geregeld is.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.