oost west thuis best op de planken

Dansgroep Ralda staat zondag 31 mei in het theater met de bijzondere voorstelling ‘Oost West Thuis Best’. Deze voorstelling is samen met de dansgroep Kansemble uit Nijmegen en is dan ook in De Lindenberg in Nijmegen. In de voorstelling word je de hele wereld mee over genomen om uiteindelijk in ons eigen landje te eindigen.

Kansemble is een relatief nieuwe groep onder leiding van Guus van Kan. Guus heeft enkele choreografieën voor Ralda gemaakt en is dansleider van de groep geweest. Daarnaast is hij de oprichter van Holland Express.

Speciaal voor deze voorstelling is er een nieuwe choreografie gemaakt door dansleiders Valérie Leunissen en Guus van Kan, die dezelfde naam draagt als de voorstelling. De dansers van beide groepen staan tijdens deze dans samen op het podium wat een indrukwekkend gezicht gaat worden: zoveel dansers op het podium in Volendams kostuum.

Ben je nieuwschierig geworden? Kijk dan eens op staging2.delindenberg.com en bestel je kaartjes. De voorstelling is in de middag. Het is deze dag ook nog koopzondag in Nijmegen. Beide dansgroepen zijn op Facebook te vinden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.