Home / archiefcentraal / oortwijn komt met maaltijdservice

oortwijn komt met maaltijdservice

Oortwijn uit Heino begint met de service ‘maaltijden to go.’ Oortwijn wil daarmee inspelen op de vraag van bedrijven en mensen die een avond geen tijd hebben om zelf te koken. Minimaal een half uur voordat je je maaltijd wilt ophalen kun je het aantal dagmenu’s doorgeven. Het eten wordt in afbreekbare maaltijdboxen geserveerd waardoor het eten warm blijft. De kosten voor de maaltijd zijn 8,50 euro.

De menu’s bestaan uit aardappelen, groente en vlees. De groente in het menu kan variëren van broccoli tot witlof en van rode kool tot bonen. Als vlees kun je biefstukburgers, karbonade en schnitzel verwachten. Meer informatie kun je vinden op www.oortwijnheino.nl.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.