oortwijn komt met maaltijdservice

Oortwijn uit Heino begint met de service ‘maaltijden to go.’ Oortwijn wil daarmee inspelen op de vraag van bedrijven en mensen die een avond geen tijd hebben om zelf te koken. Minimaal een half uur voordat je je maaltijd wilt ophalen kun je het aantal dagmenu’s doorgeven. Het eten wordt in afbreekbare maaltijdboxen geserveerd waardoor het eten warm blijft. De kosten voor de maaltijd zijn 8,50 euro.

De menu’s bestaan uit aardappelen, groente en vlees. De groente in het menu kan variëren van broccoli tot witlof en van rode kool tot bonen. Als vlees kun je biefstukburgers, karbonade en schnitzel verwachten. Meer informatie kun je vinden op staging2.oortwijnheino.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.