Home / archiefcentraal / ontdek de wandelpaden rondom heino

ontdek de wandelpaden rondom heino

Maarten Metz, routemaker en uitgever van wandelboekjes, neemt je mee naar zijn geboortegrond. Dat doet hij op één van zijn favoriete wandelingen rondom Heino op zondag 31 mei. De start is bij Buuffie’s Proeflokaal aan het Marktplein 4 in Heino. De start van de wandeling is om 11.00 uur. Kosten voor de deelname zijn vijf euro inclusief koffie of thee bij het start en rustpunt. Opgeven dient vooraf te gebeuren via info@sallandmarketing.nl of 0570-600029.

De route is ongeveer 15 kilometer lang. Je loopt via kasteel Het Nijenhuis en kasteel ’t Relaer naar Ombi Mobilae in Heino. Daar kunnen de wandelaars even op adem komen en een kop koffie of thee drinken. Het vervolg van de route gaat via Erve De Vlaminckhorst. De aankomst in Heino zal tussen 15.30 en 16.00 uur zijn. Onderweg vertelt Maarten Metz over de bezienswaardigheden en geeft hij uitleg over het maken van wandelroutes en wandelgidsen.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

ZWOLLE – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.