nieuwe polos voor fc herxen

De resultaten van voetbalclub F.C. Herxen zijn niet onopgemerkt gebleven bij bedrijven in de buurt. Die bedrijven hebben besloten om F.C. Herxen in het nieuw te steken. Vier jaar na de oprichting en vele resultaten die behaald zijn met fanatisme en plezier krijgt F.C Herxen nieuwe kleding om te dragen na de wedstrijd.

F.C. Herxen wil daarom de volgende sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan de nieuwe polo’s: Bouwmeester Installatietechniek, Steege Feestverhuur, Grolleman Transport, JD Auto’s en Marsman Aanhangwagens en Trailers.

Wie F.C. Herxen live wil zien voetballen is op vrijdagavond 29 mei welkom op het sportveld in Heino waar om 19.30 uur de kleine finale van het Real Toernooi wordt gespeeld. De aanvang is 19.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.