nieuwe namen voor pedro pico pop

Voor liefhebbers van de folkrock van Mumford & Sons zijn daar ‘Friends of the Family’, een 11-koppige band die ieder festival op zijn kop weet te zetten. De band Cross+Eyed and Banished en Joe Madman & the Sidewalkers zorgen voor een stevige portie Rock ’n Roll.

Opvallend dit jaar zijn een aantal internationale boekingen waaronder Rape Blossoms uit België, voor fans van onder meer Joy Division. Uit London, Engeland komen Crows. De band tourde al uitvoerig in eigen land, nu is het tijd om het kanaal over te steken en Nederland aan te doen.

Eerder al maakte het festival onder meer Mr. Polska, Kraantje Pappie, DeWolff, Heymoonshaker (uit Engeland), Falco Benz, PAUW, the Miseries (met Tim Knol) en Kendolls (uit Zweden) bekend. Tickets voor het festival zijn via de website staging2.pedropicopop.nl verkrijgbaar voor 17 euro exclusief servicekosten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.