nieuw obstacle run in heino

In Heino wordt voor de eerste keer de Obstacle run gehouden. Tijdens het hardlopen trotseren de deelnemers diverse stoere obstakels in de natuur. Een vies pak halen is eerder regel dan uitzondering op zondag 16 augustus. Het idee is over komen waaien vanuit Amerika. Vanaf 16 mei kun je je inschrijven voor de run via staging2.farmstaclerun.nl.

“In december begon het te kriebelen en hebben we met een groep gebrainstormd over de mogelijkheden. We houden een obstacle run in boerenstijl. De route is 7,5 kilometer lang, waardoor het voor zowel fanatiekelingen als recreanten goed te volbrengen is. De deelnemers gaan dwars door weilanden, bossen, sloten, de vijver in Heino Zuid en zwembad De Tippe”, vertelt Matthijs Polstra.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.