Home / archiefcentraal / nieuw obstacle run in heino

nieuw obstacle run in heino

In Heino wordt voor de eerste keer de Obstacle run gehouden. Tijdens het hardlopen trotseren de deelnemers diverse stoere obstakels in de natuur. Een vies pak halen is eerder regel dan uitzondering op zondag 16 augustus. Het idee is over komen waaien vanuit Amerika. Vanaf 16 mei kun je je inschrijven voor de run via www.farmstaclerun.nl.

“In december begon het te kriebelen en hebben we met een groep gebrainstormd over de mogelijkheden. We houden een obstacle run in boerenstijl. De route is 7,5 kilometer lang, waardoor het voor zowel fanatiekelingen als recreanten goed te volbrengen is. De deelnemers gaan dwars door weilanden, bossen, sloten, de vijver in Heino Zuid en zwembad De Tippe”, vertelt Matthijs Polstra.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.