net geen podiumplekken team lemelerveld

De fietsers van ATB & Cyclocross Team Lemelerveld hebben de afgelopen weken net geen podiumplekken weten de bemachtigen. Dennis en Raymond van de Kruisweg werden vierde. De club stuurde ons een verslag van de wedstrijden van hun leden.

In Havelte werd op 26 april de Koningscup verreden. Dennis van de Kruisweg reed al in de beginfase van de wedstrijd voor Junioren weg in een kopgroep bestaande uit vier man. Dennis moest halverwege de koers de eerste drie renners laten gaan en reed de wedstrijd uit op een 4e plaats. Zijn broer Raymond kende bij de Amateurs een off-day en finishte in de middenmoot. Een week later, tijdens een criterium op de weg in Stokkum, liet hij zich weer van voren zien en finishte uiteindelijk als 13e.

Op 9/10 mei stond de derde wedstrijd meetellend voor de Benelux Cup op het programma in het Belgische Erezée. Raymond van de Kruisweg moest na een miscommunicatie met de jury vertrekken vanaf de laatste startrij. Een lange inhaalrace op het loodzware parcours bracht hem nog tot positie 7. Dennis van de Kruisweg streed bij de junioren lang mee voor een plek net buiten de top tien. Pech in de laatste ronden sloeg hem een aantal plaatsen terug waarna hij als 18e de eindstreep passeerde.

Lyan Rensen nam vorige week deel aan het Europees Kampioenschap MTB Marathon in het Duitse Singen. Helaas stond ze niet geheel fit aan het vertrek. Lyan moest na een bijna 4 uur durende race genoegen nemen met een plaats in de achterhoede.

Raymond en Dennis van de Kruisweg stonden op zondag 17 mei aan het vertrek van een Nationale mtb-wedstrijd in het Limburgse Sittard. Beide heren maakten deel uit van de kopgroep tijdens de wedstrijden voor Amateurs en Junioren. In de finale kwamen ze beiden net te kort voor een podiumplaats en moesten dus genoegen nemen met een 4e plaats.

Kijk voor meer info op staging2.atbteam-lemelerveld.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.