Home / archiefcentraal / met of zonder spierballen touwtrekken in elshof

met of zonder spierballen touwtrekken in elshof

Mannen en vrouwen met spierballen kunnen meedoen aan het touwtrek toernooi tijdens de openingsavond op 12 juni van het Elshoffeest. Spierballen zijn echter niet vereist, ook ongetrainde teams kunnen hun krachten meten.

Iedereen kan dus meedoen. Een getraind team bestaat uit 6 heren, 8 dames of 4 heren en 3 dames. Een ongetraind team bestaat uit 7 heren, 9 dames of 5 heren en 3 dames. Ieder team mag 2 wisselspelers inzetten. Het inschrijfgeld is 15 euro. Opgeven kan bij Mariska Jalink via 06-25147710 of mariskajalink@hotmail.com.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.