meike vlierhuis is de nieuwe tweetkonte

Meike Vlierhuis (@meikjm, geboren in Heino, wonend in “het mooie Zwolle”) is in de maand mei onze Tweetkonte. Meike gebruikt twitter om nieuwe muziek te ontdekken en te delen. Met Ribs & Blues aan het eind van de maand leek ons dat wel een goede keus!

Meike: “Mijn tweets gaan ook vooral over (nieuwe) muziek en bandjes die ik zie. Ik deel graag concerttips in de regio en in de maand mei kun je ook veel informatie over verschillende festivals verwachten. Ik ben bezig met online marketing voor Ribs & Blues dus verwacht ook tweets over de aanloop naar het festival.”

Twitteraars zenden. Meike is ook een bewust ontvanger: “Ik gebruik twitter vooral om interessante content te ontdekken en te kijken hoe andere festivals/bedrijven met social media omgaan. Nu maar hopen dat de jury mij een goede tweetkonte vindt.”

De jury over @a3aan, Tweetkonte van april

Dalfsen, muziek en dan best vaak Dauwpop, natuur, en vooral fotografie… daar kom je van alles over te weten als je de tweetkonte van april volgt. Mooie onderwerpen en genoeg over te zeggen. En dat hebben we geweten.

Fijn zo’n actieve sympathieke twitteraar. Sympathiek want nieuwe volgers worden persoonlijk welkom geheten. Nieuwe bands worden aanbevolen, ook al is hem de naam even ontschoten. En we worden getrakteerd op mooie beelden. Van hemzelf, maar ook worden we door hem op andere fotografen gewezen. En daar houden we van.

Dat is zoals delen bedoeld is. En wat we ook goed vinden is twitter gebruiken om door te verwijzen. Naar je site, naar een fotopagina op 500px.com, naar instagram en naar flickr.com voor prachtige plaatjes van Record Store Day. We houden ervan. Ook trouwens van een mening.

Om bijvoorbeeld afbreekbare ballonnen te gebruiken tijdens feestdagen. Maar die blijken dus helemaal niet te bestaan. Goede reactie vervolgens. Met link naar een artikel van de universiteit die dat aantoont. Chapeau dus. Wel mag het hashtag gebruik wat minder in onze ogen. 6 in 1 tweet is echt te veel #kievitsbloem #Vechtdal #zwartewaterland #Volgdenatuur #chessflower #Overijssel.

Maar wat zou een jury zijn zonder 1 verbeterpunt? Geen knip voor de neus waard. Dus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.