Home / archiefcentraal / mees kees en my old lady in filmhuis olst

mees kees en my old lady in filmhuis olst

In het Holstohus vertoont het Filmhuis Olst, op vrijdag 30 mei weer twee films: Mees Kees op de planken en ‘My old lady.’

Om 18.30 uur begint Mees Kees op de planken. Een familiefilm waarin de klas van Mees Kees aan het einde van groep acht een toneelstuk maakt. Iedereen heeft er zin in tot ze ontdekken dat directrice Dreus een saai middeleeuws stuk heeft uitgekozen. Mees Kees bedenkt de oplossing. De film duurt 75 minuten. De kosten voor kinderen zijn twee euro. Volwassenen betalen drie euro.

Op diezelfde avond begint om 20.30 uur ‘My old lady.’ De berooide New Yorkse schrijver Mathias Gold erft van zijn vader een waardevol appartement in Parijs. Hij reist direct naar de Franse hoofdstad met als doel het appartement te verkopen. . Maar eenmaal daar komt Mathias erachter dat een oude dame, Mathilde met haar dochter Chloé in het appartement woont. De Franse wet schrijft voor dat het appartement pas verkocht mag worden als Mathilde overlijdt. En dit is niet de enige verrassing die Mathias te wachten staat. De film duur ruim anderhalf uur. Leden van Nut betalen vier euro. Niet- leden betalen zes euro om de film te kunnen zien.

Lees ook

Restaurants bundelen krachten voor aspergetour

REGIO – Vier restaurants in de regio hebben hun krachten gebundeld voor een aspergetour. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.