marieke korterik kwartiermaker ut huus

Ruim een maand is ze nu werkzaam bij ut Huus en er zijn al bergen werk verzet. Marieke Korterik is per 1 april 2015 als Kwartiermaker aangesteld bij ut Huus in Olst. Als kwartiermaker houdt zij zich bezig met het maatschappelijk klimaat bevorderen waarin meer mogelijkheden ontstaan voor mensen om erbij te horen en mee te doen naar eigen wens en mogelijkheden.

De focus van Marieke ligt vooral op het gebied van vrijwilligerswerk, culturele programmering en bewonersinitiatieven. Maar ook bij ondersteuning van vrijwilligersorganisaties, het zoeken en vinden en binden van vrijwilligers, het adviseren van besturen, geven van trainingen en lezingen voor vrijwilligers, het brainstormen over nieuwe ideeën, advies voor fondsenwerving is een greep uit de bezigheden van de kwartiermaker van Ut Huus.

Wil je kennismaken met Marieke? Of heb je vragen over vrijwilligerswerk? Neem dan contact op met Marieke Korterik via 06-50505768 of m.korterik@uthuus.nl Marieke Korterik is bij ut Huus werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 14.30.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.