maand van het spannende boek in de bieb

Spannende tassen te leen

Vanaf maandag 1 juni kunnen bibliotheekleden zich in de Bibliotheken in Raalte, Heino en Heeten laten verrassen. Daar zijn spannende bibliotheekmaterialen te leen in gesloten tassen, zodat de lener niet weet waar hij mee thuis komt. Voorgaande jaren is gebleken dat de leners dit een leuke manier vinden om kennis te maken met andere genres van boeken, dvd’s, luisterboeken of tijdschriften, dan die ze normaal lenen. De materialen in de tas komen extra bovenop de tien items die die standaard geleend mogen worden op een pas. Er is een beperkt aantal tassen beschikbaar.

Verkoop afgeschreven boeken

Op dinsdag 2 juni begint de verkoop van afgeschreven in alle mogelijke genres boeken in de Bibliotheek Raalte. Alle boeken die niet langer geschikt zijn voor de uitleen worden tegen aantrekkelijke prijzen verkocht. Leden en niet-leden mogen komen snuffelen tussen onder andere strips, prentenboeken, reisboeken en, perfect passend bij deze maand, thrillers. Volgens bibliothecaris Jolande Biljardt zijn afgeschreven boeken ideaal voor in de vakantie. Een vlekje of korreltje zand maken niet uit, want de boeken hoeven niet terug.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.