live music heino in race voor cultuurprijs

Er zijn weer vier nominaties van de Cultuurprijs Raalte bekend. De uitreiking vindt plaats tijdens de Week van de Amateurkunst Raalte op vrijdagavond 5 juni. De nominaties zijn afkomstig van de eerste vier genomineerden, die elk een persoon/organisatie uit hebben gekozen die zich heeft ingezet voor kunst en cultuur in de gemeente Raalte. Bij deze wordt een genomineerde voorgesteld.

Theater podium Heino nomineert in de categorie muziek: Stichting Live Music Heino.

Theater podium Heino over hun keuze: Met de organisatie van “Blues Rond De Pomp” komt in het centrum van Heino in diverse locaties een muzieksoort aan bod die voor de eeuwigheid is. Dit doen zij in de kerk, het dorpshuus, proeflokaal, theater, café en de bar. De organisatie Stichting Live Music Heino kenmerkt zich door creativiteit, zorgvuldigheid en oog voor de doelgroep. Met recht “voor elck wat wils” met ieder jaar weer vernieuwing en uitbreiding van programmaonderdelen. Dit jaar bijvoorbeeld met een uitmarkt en een middagprogramma. Blues Rond De Pomp is in Heino in een zeer korte tijd een volwaardig en kwalitatief hoogstaand muziekevenement geworden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.