lemelerveld afhankelijk van concurrentie

Op het eigen sportpark Heidepark is Lemelerveld er vanmiddag niet in geslaagd te winnen van KOSC. De ploeg van Edwin Duim verloor met 0-1 van de directe concurrent.

“Het was van beide kanten geen hoogstaande wedstrijd”, vertelt Edwin Duim. “Wij zijn vandaag vooral op fysiek gebied afgetroefd. KOSC heeft een fysiek elftal en daar kunnen wij ons gewoon lastig tegen wapenen.” De ploegen gingen in Lemelerveld rusten met een 0-0 stand en dat was met name te danken aan doelman Rik Ramaker. De goalie van de thuisclub keerde vijf minuten voor rust een penalty en daarmee hield hij Lemelerveld in leven.

In de tweede helft speelden beide ploegen ook geen hoogstaand voetbal. Slechts enkele keren kwamen beide ploegen in de buurt van de vijandelijke zestien, maar dit leidde niet tot groot gevaar. Toch kwamen de bezoekers na zo’n twintig minuten in de tweede helft op voorsprong. Ruben Baanstra schoot de bal achter Ramaker en hiermee zorgde hij voor grote vreugde in het kamp van de bezoekers.

Lemelerveld wacht volgende week een hels karwei op bezoek bij Achilles’12. De ploeg van Duim moet namelijk zelf winnen, maar is ook nog eens afhankelijk van de concurrentie. De vorige confrontatie werd gewonnen door Lemelerveld, maar daar heeft Duim nu geen boodschap aan. “Bij winst kunnen we ons volgende week maar zo veilig spelen, maar het kan ook zo zijn dat we bij een nederlaag alsnog rechtstreeks degraderen. Het kan eigenlijk nog alle kanten op, maar helaas hebben we het niet meer in eigen hand.”

Indien de manschappen van Duim de drie punten vandaag in eigen huis hadden gehouden, dan had Lemelerveld lijfsbehoud volledig in eigen hand gehad. Directe concurrent Overwetering verloor in eigen huis namelijk van WSV. Volgende week gaat Lemelerveld dus op bezoek bij Achilles, speelt Overwetering uit bij SDC en KOSC neemt het op tegen nummer laatst Suryoye. Lemelerveld, Overwetering, KOSC en SDC maken volgende week uit welke club er met Suryoye rechtstreeks degradeert, welke twee clubs er nacompetitie spelen en welke club zich direct handhaaft in 2J.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.