kwiek a1 en abs blijven koplopers boskamp cup

Na twee speelrondes van de Boskamp Cup staan de handballers heeft Kwiek A1 de leiding in poule A1. ABS is lijstaanvoerder van poule B.

Afgelopen week speelde Heeten in poule 1 haar eerste wedstrijd tegen het 3e team van Kwiek. Beide teams waren gelijkwaardig aan elkaar. Uiteindelijk ging Heeten er in eigen huis met de winst vandoor. SDOL herstelde zich van de nederlaag tegen ABS en behaalde een ruime overwinning op HHZD.

In poule 2 heeft Kwiek A1 opnieuw ruim gewonnen. Kwiek A1 gebruikt de wedstrijden van de Boskamp Cup als voorbereiding op het Nederlands kampioenschap in Amsterdam op 9 mei.

In Broekland speelden Overwetering en Broekland voor de derde keer dit seizoen tegen elkaar. Ook de derde ontmoeting werd een overwinning voor Overwetering. In een gelijkwaardige wedstrijd had Broekland aanvankelijk het betere van het spel. Langzaam nam Overwetering de leiding over om de wedstrijd rustig uit te spelen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.