koplopers pakken de punten pitch en putt

Gerard Hulsman, Gerrit Dankelman en Hans Strijkveen pakten deze week de maximale punten in de competitie op Pitch & Putt golfbaan in Lemele. Gerard Hulsman, de koploper in het stableford klassement, scoorde deze week met zijn ronde van 61 slagen 38 stableford punten. Gerrit Dankelman scoorde met 64 slagen ook 38 stableford punten. Allebei kregen ze tien punten bijgeschreven voor het tussenklassement. Henk Bendijk en Gerrit Tempert scoorden 37 stableford punten voor een ronde van 59 slagen, en 66 slagen voor Wim Harkema. Deze spelers krijgen 8 punten bijgeschreven.

36 stableford punten scoorde Hans Strijkveen na een ronde van 55 slagen. 35 stableford punten waren er voor Jan Hekman uit Ommen na een ronde van 57. Gerrit Koggel had een ronde van 60 en scoorde 34 stableford punten. Jan Hekman uit Nijverdal en Ties Straatman hadden een ronde van 65 slagen en scoorden hiermee 33 stableford punten. Stableford hierbij verrekend men de handicap met het aantal slagen en zijn spelers dus te vergelijken. Voor het strokeplay klassement tellen het benodigd aantal slagen. De tien punten gingen hier naar Hans Strijkveen met 55 slagen. Jan Hekman uit Ommen kreeg 9 punten voor zijn ronde van 57 en Henk Bendijk en Gerrit Tempert scoorden een ronde van 59 slagen, maar omdat Henk over de laatste negen holes 29 slagen nodig had en Gerrit 31 kreeg Henk 8 punten bijgeschreven en Gerrit 7.

In het tussenklassement gaat in het strokeplay Hans Strijkveen aan kop met 55 punten, gevolgd door Jan Hekman uit Ommen met 39 en Tonnie Reimink met 32 punten. In het stableford klassement heeft Gerard Hulsman de leiding met 49 punten, gevolgd door Hans Strijkveen met 38 en Tonnie Reimink 36 punten. Zie voor de volledige uitslag staging2.nppb.nl baan Lemele.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.