Home / archiefcentraal / kom koe keloeren op de rosahoeve

kom koe keloeren op de rosahoeve

Ook dit jaar doet de familie Kleverkamp, van ijsboerderij Rosahoeve, mee aan de landelijke Campina Open Boerderijdagen. Dit jaar op maandag 25 mei. Je bent op 25 mei van 10.00 tot 16.00 uur van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen achter de schermen op de boerderij van de familie Kleverkamp aan de Waalweg 2 in Raalte. Jong en oud krijgen zo de kans om te ‘proeven’ van het echte boerenleven, en om met eigen ogen te zien waar melk vandaan komt. Om 11.00 uur gaan de koeien voor het eerst dit jaar naar buiten.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.