koffieconcert in strunk van gitaarensemble

Op zondag 17 mei 2015 is er een extra koffieconcert bij Cultuurboerderij Strunk in Raalte. Ditmaal zal de deel gevuld worden met gitaarklanken van het Studenten GitaarEnsemble Nederland.

Dit ensemble is een splinternieuw initiatief dat de kans biedt aan (oud)-studenten van heel Nederland die klassiek gitaarspelen om samen te musiceren.Vaak hadden gitaarleerlingen uit muziekscholen of van privé-docenten geen kans om naast hun studie, verder te gaan met samen klassiek gitaar te spelen, zoals veel andere studenten in een symfonieorkest doen. In november 2013 is het Studenten Gitaarensemble opgericht door Susana Opanski en een aantal van haar leerlingen om studenten die kans wel te bieden. Uit de snelle groei van het ensemble bleek ook de grote behoefte aan deze instrumentale samenstelling.De gitaar is een van de meest veelzijdige instrumenten.

Het Studenten GitaarEnsemble wil het publiek laten kennis maken met deze (best onbekende) prachtige gitaarmuziek. Het repertoire is heel breed: van klassiek tot modern, en van Spaans tot tango!

Het concert is van 11.30 tot 13.00 en de toegangsprijs is:€ 8,00 (donateurs € 7,00), inclusief een kopje koffie/thee.

Cultuurboerderij Strunk

Deventerstraat 64

8102 CG Raalte

Www.cultuurboerderijstrunk.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.