koetsentocht voor zozijn dankzij rotary

Deze auto’s werden bestuurd door Rotarians uit Raalte en omgeving. De auto’s kwamen zo’n zestig bewoners en hun begeleiders ophalen voor de jaarlijkse feestelijke koetsentocht.

De start was bij de manege in Heeten die ook belangeloos meewerkte. In een aantal koetsen werden de bewoners door de schitterende landelijke omgeving van Heeten gereden. De paarden voor de koetsen werden gemend door de vrijwilligers van de menvereniging ‘Het aangespannen paard’ uit Heeten.

Bij de terugkomst stonden de vrijwilligers van de Rotary en de manege weer klaar met een broodje knakworst en een drankje en kon men nog nagenieten onder de vrolijke klanken van accordeonist Gert Elferink. Om een uur of één werd iedereen weer keurig teruggebracht. Dankzij de grote vrijwillige medewerking van alle partijen is het weer een grandioze en feestelijk ochtend geworden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.