kinderopvang t schoapie start nieuwe groep

Er is voor de naam Bloemenweide gekozen omdat ieder kind zich bij ‘t Schoapie op zijn of haar eigen manier kan ontwikkelen. Ieder bloem bloeit immers op zijn eigen manier. Dat geldt ook voor kinderen. Als je kind op pedagogisch of medisch gebied extra begeleiding nodig heeft dan is de nieuwe groep uitermate geschikt.

Kinderopvang ‘t Schoapie heeft een samenwerkingsverband met kinderfysiotherapiepraktijk het Raan, logopediepraktijk Salland en kinderergotherapiepraktijk Monique Mollink. Het is ook mogelijk dat een verpleegkundige zorg komt verlenen bij ?t Schoapie. Ze hebben namelijk ook een samenwerkingsverband met Kinderthuiszorg.nl.

’t Schoapie

Kindopvang ‘t Schoapie is in 2007 ontstaan toen Martin en Silvia Nikamp een kinderopvang op de boerderij wilde beginnen. Die droom werd in 2008 werkelijk. In 2010 werden de deuren geopend van de verbouwde varkensschuur die omgetoverd is naar een kinderopvanglocatie. Er is een grote groepsruimte en een natuurlijk ingerichte buitenspeelruimte. Daarnaast zijn er veel dieren zoals konijnen, koeien, mini varkens, een pony, kippen en natuurlijk schapen. Dieren knuffelen is daarom een dagelijkse gebeurtenis. Kinderopvang ‘t Schoapie zit aan de Raamsweg 47A.

In het fotoalbum vind je foto’s van Arnold Roolvink. Ook Harrie Huisman maakte foto’s. Zijn foto’s vind je op MarienheemOnline.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.