Home / archiefcentraal / keurmerk voor plaza the corner in raalte

keurmerk voor plaza the corner in raalte

Plaza @ The Corner in Raalte heeft woensdag 13 mei het ‘Goed Gefrituurd Keurmerk’ gekregen. Dit keurmerk is een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri), die bij de oprichting in 2012 de introductie hiervan had aangekondigd. Otto Lindeman nam het keurmerk namens Plaza @ The Corner in ontvangst.

Centraal in de doelstellingen en taken van vakvereniging ProFri, waar Otto Lindeman lid van is, staat het verbeteren van het imago van professioneel friturend Nederland. Dit door het uitdragen van de kernkwaliteiten deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, productkennis, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.