keurmerk voor plaza the corner in raalte

Plaza @ The Corner in Raalte heeft woensdag 13 mei het ‘Goed Gefrituurd Keurmerk’ gekregen. Dit keurmerk is een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri), die bij de oprichting in 2012 de introductie hiervan had aangekondigd. Otto Lindeman nam het keurmerk namens Plaza @ The Corner in ontvangst.

Centraal in de doelstellingen en taken van vakvereniging ProFri, waar Otto Lindeman lid van is, staat het verbeteren van het imago van professioneel friturend Nederland. Dit door het uitdragen van de kernkwaliteiten deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, productkennis, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.