kerkvieringen blijven op swaenewoerd

Het blijft ook in het nieuwe Swaenewoerd mogelijk om kerkvieringen te houden. Dat is de uitkomst van verschillende gesprekken tussen Zorggroep Raalte, de cliëntenraad en Pastoor Verweij. Swaenewoerd wordt met de renovatie verbouwd van een traditioneel verzorgingshuis naar een woongebouw voor 24 bewoners met een zorgvraag en 6 servicewoningen.

In het nieuwe Swaenewoerd houdt de kapel in zijn huidige vorm op te bestaan. In de overleggen die hebben plaatsgevonden zijn uitgangspunten opgesteld voor een plan van aanpak. De basis van het plan is dat na de verbouwing het mogelijk moet blijven om vieringen te houden op Swaenewoerd.

Bewoners van Swaenewoerd en van de servicewoningen kunnen na de verbouwing samen deelnemen aan de vieringen. De vieringen worden dan gehouden in de ontmoetingsruimte van het woongebouw, op dinsdag-, zaterdag- en maandagochtend. Bovendien is er ruimte om een kaarsje aan te steken.

Op dit moment verleent Zorggroep Raalte aan 24 bewoners verzorgingshuiszorg op Swaenewoerd. Zolang dit het geval is, zullen er vieringen worden gehouden op Swaenewoerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.