Home / archiefcentraal / keepersclinic bij vv heino

keepersclinic bij vv heino

VV Heino houdt in samenwerking met keepersschool ‘Keepersaction’ een clinic voor jeugdige doelmannen. Op 15 mei staat de middag onder leiding van Danny Lücke, voorheen jeugdkeeperstrainer bij Vitesse en FC Utrecht. Voor 15 euro kunnen de keepers deelnemen. Inschrijven is mogelijk via keeperscoordinator@vvheino.nl.

De keepersclinic is voor jeugdkeepers in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar. Op een positieve manier leren zij door middel van allerlei afwisselende oefenvormen de basistechnieken van het keepen. De E en F keepers beginnen om 14.00 uur en de junioren keepers om 16.00 uur.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.