Home / archiefcentraal / kanjers bongerd op de piste

kanjers bongerd op de piste

Op de Bongerd zijn de kinderen deze week echte circusartiesten. De schoolfeestdag staat namelijk in het teken van het circus Afgelopen woensdag maakten de kinderen kennis met de verschillende circusonderdelen en acts. De kinderen mochten aangeven wat ze het liefst wilden gaan leren. Vervolgens werd er flink geoefend en serieus getraind. Samen met veel ouders, leerkrachten en stagiaires werd er toegewerkt naar de voorstelling op donderdagavond in `t Spoc. Een spetterende show met tijgers, acrobatiek, fakirs en zelfs de Charly Chaplins kwamen voorbij. Natuurlijk zat de zaal stampvol met nieuwsgierige ouders en familie. De naam van het circus bleek goed gekozen, want wat was er een talent te zien tijdens de voorstelling.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.