inzameling pet flesjes voor plastic madonna

Als je een bijdrage wilt leveren aan een schoner milieu en de plastic Madonna dan kun je in Luttenberg van 9 mei tot en met 9 juni PET-flesjes inleveren in twee verzamelbakken die op twee locaties staan. Hennie Holtmaat is initiatiefnemer van de inzamelingsactie in Luttenberg, voor vragen of reactie kun je contact met hem opnemen via hgholtmaat@gmail.com.

De actie van Hennie Holtmaat is niet de enige actie in de regio voor het inzamelen van PET-flesjes. In Zwolle kun je de flesjes in een bak deponeren aan de Bilderdijkstraat 16. In Olst aan de Bevrijdingsweg en in Deventer op het Lamme van Dieseplein.

Van de PET-flesjes wordt een 12 meter hoge plastic Madonna gemaakt. Tijdens de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro laat de plastic Madonna de hele wereld laat zien wat de waarde van plastic is en dat plastic hergebruikt kan worden. De Plastic Madonna wordt een beeld van een moeder die haar kind borstvoeding geeft en is een initiatief van Peter Smith. De organisatoren willen de hele wereld laten zien dat plastic waarde heeft en dat je er nieuwe dingen van kunt maken. De plastic Madonna wordt gemaakt met hulp van een 3D-printer

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.