idyllische terrein locatie ijsseltheaterfietstocht

De vijver en de oeroude treurboom op het Idyllische terrein van familie Logtenberg vormen dit jaar voor het eerst het decor voor een theatervoorstelling tijdens de IJsseltheaterfietstocht op zaterdag 30 en zondag 31 mei.

“Ik weet eigenlijk helemaal niet waar ik aan begin en wat me te wachten staat”, vertelt Carin Logtenberg.

“Op een dag stonden enkele mensen van de organisatie van dit evenement op de stoep. Zij vroegen of wij ons terrein ter beschikking wilde stellen, als een van de locaties voor de IJsseltheaterfietstocht. Ik dacht nou ja, doe maar gewoon. Het is hier zo mooi en daar mogen anderen ook van genieten”, zegt Logtenberg

Tijdens de negende editie van de IJsseltheaterfietstocht zijn er weer twee verschillende tochten. Jong en oud worden op locaties getrakteerd op optredens van professionele artiesten met livemuziek, dans, acrobatiek en toneel. Meer informatie over het programma en de startplaatsen is te vinden op staging2.theaterlangsdeijssel.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.