ideeenpitch zorg op maat

De komende periode publiceren we dagelijks twee ideeën die gepresenteerd zijn. De gemeente Raalte wil graag van inwoners weten over welke vijf ideeën ze het meest enthousiast zijn. Stem daarom op jouw vijf beste ideeën en maak kans op een ballonvaart! Ga naar staging2.raalte.nl/ideeënpitch

Idee Zorg op Maat!

Inzenders Erica Dijkslag-Tuten, Carlike Wieferink

Zorg op Maat

Samenwerken met andere stichtingen wat gecoördineerd wordt door 1 of meerdere personen, waar je elkaar kan vinden mbt dagbesteding.(website oid).Wat de ene instelling niet kan bieden kan de ander wel. Samen kom je tot een geschikte plek voor dagbesteding waarin de mens centraal staat met zijn talent. Onderaannemerschap biedt meer mogelijkheden.

(In Dorpshuus Heino krijgen cliënten vanuit onze stichting dagbesteding aangeboden en cliënten die in Heino wonen maar die zorg van De Parabool krijgen) Ook instellingen als verzorgingshuis, scholen, recreatieve instanties, sportvereniging kunnen zich aanmelden zodat je elkaar kan vinden en helpen, gebruik maken van elkaar; participatie

idee 2;

Vervoer

Vanuit Zwolle komt een bus die cliënten naar Heino brengt. Deze gaat leeg terug.

Vanuit Raalte komt een bus die cliënten naar Zwolle brengt en gaat vervolgens ook leeg terug.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.