ideeenpitch zorg omzien naar elkaar

Op zaterdag 18 april werden in het Hoftheater 18 verschillende ideeën gepresenteerd tijdens de ideeënpitch van de gemeente Raalte. Het zijn uiteenlopende ideeën, maar stuk voor stuk dragen ze bij aan een verbetering op het gebied van zorg, de ondersteuning naar zorg en werk, de ondersteuning van mantelzorgers, vervoer of de dagbesteding van inwoners.

De komende periode publiceren we dagelijks twee ideeën die gepresenteerd zijn. De gemeente Raalte wil graag van inwoners weten over welke vijf ideeën ze het meest enthousiast zijn. Stem daarom op jouw vijf beste ideeën en maak kans op een ballonvaart! Ga naar staging2.raalte.nl/ideeënpitch

Idee Zorg Omzien naar Elkaar

Inzender : M. van Koningsveld

Uiteenzetting:

1. Raalte heeft veel zwerfafval. Mobiliseren van de scholen om op periodieke basis in combinatie met particulier initiatief om buurt schoon te maken. Scholen veel menskracht en tevens bewustwording scholieren.

2. Raalte Duurzaam. Winkels met koude dagen de verwarming hoog op en de deuren open. Al aangekaart bij ROV, maar nog geen gehoor.

3. Raalte Duurzaam. Schuilenburg ’s avonds ontzettend veel verlichting, helft zou wellicht voldoende zijn

4. Oudere mensen in een appartement met intercom: schermpje aanwezig. Aanbellers kijken en spreken niet in het schermpje. Voor bewoners lastig om te zien wie het is. Stickertje boven een schermpje plaatsen met “wilt u in het schermpje spreken en kijken”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.