Home / archiefcentraal / ideeenpitch somalische vrouwen van raalte

ideeenpitch somalische vrouwen van raalte

Op zaterdag 18 april werden in het Hoftheater 18 verschillende ideeën gepresenteerd tijdens de ideeënpitch van de gemeente Raalte. Het zijn uiteenlopende ideeën, maar stuk voor stuk dragen ze bij aan een verbetering op het gebied van zorg, de ondersteuning naar zorg en werk, de ondersteuning van mantelzorgers, vervoer of de dagbesteding van inwoners.

De komende periode publiceren we dagelijks twee ideeën die gepresenteerd zijn. De gemeente Raalte wil graag van inwoners weten over welke vijf ideeën ze het meest enthousiast zijn. Stem daarom op jouw vijf beste ideeën en maak kans op een ballonvaart! Ga naar www.raalte.nl/ideeënpitch

Idee Somalische vrouwen Raalte!

Inzender : Mevrouw Farah

Eerst zoeken vrijwilliger. Indien spoed en geen vrijwilliger, dan zoeken van een bedrijf die dit snel voor een oudere kan oplossen. Namens Somalische vrouwen Raalte, ook deze groep betrekken bij maatschappij en activiteiten. Grote groep vrouwen zit veel thuis, jong getrouwd, laag geschoold en moeite hebben met nederlandse taal. Durven slecht huis uit te komen. Graag aandacht voor deze groep

Wat wil deze groep:

– Naailes, eten maken, mensen uitnodigen, gelegenheid krijgen angst te overwinnen

Willen graag vrijwilligerswerk hierin doen

Vallen soms door hoofddoek dragen buiten “de groep” en voor deze groep willen ze ook graag dat er iets gedaan wordt om hen te blijven betrekken en mee te laten doen.

Lees ook

‘Jackie en Oopjen’ en ‘Emma’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 24 september na een lange corona-onderbreking weer twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.