ideeenpitch duo fiets op zondag in uitleen

De komende periode publiceren we dagelijks twee ideeën die gepresenteerd zijn. De gemeente Raalte wil graag van inwoners weten over welke vijf ideeën ze het meest enthousiast zijn. Stem daarom op jouw vijf beste ideeën en maak kans op een ballonvaart! Ga naar staging2.raalte.nl/ideeënpitch

Idee duo-fiets op de zondagmiddag in uitleen

Inzenders : Vincent Doedens en Ans Herder

Het Oosterbroek, buurtboerderij Luttenberg is per 1 februari 2015 gestart.

Een groep jong-dementerenden en mensen met geheugenproblemen (maar nog wel vitaal) hebben een plek gekregen op Het Oosterbroek. Wij zijn nu op woensdag en op vrijdag open, kan via ZIN of PGB.

Onze activiteiten nu: biologische groententuin, meer dan 1000m2, bloementuin in de maak, mooie wandelpaden aangelegd, broeikas, kruidentuin, kleindieren, grootvee, binnen activiteiten, Ipad en laptoples, muziek, etc.

Wij willen ook graag een kenniscentrum zijn, gespecialiseerd in dementiezorg. Groep dementie wordt steeds jonger. BV ook domotica-voorlichting, informatie aan scholen, etc.

Onze grote wens is een duo-fiets te hebben voor onze doelgroep. Reden is dat we ook graag wat willen betekenen voor de andere kwetsbare burgers en hun mantelzorgers binnen de gemeente. Zodat ook zij van de prachtige omgeving van Luttenberg kunnen genieten en zo vitaal kunnen blijven. Graag willen we een stallingsplaats en uitleenplek zijn voor een duofiets.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.