ideeenpitch busvervoer voor minima

Op zaterdag 18 april werden in het Hoftheater 18 verschillende ideeën gepresenteerd tijdens de ideeënpitch van de gemeente Raalte. Het zijn uiteenlopende ideeën, maar stuk voor stuk dragen ze bij aan een verbetering op het gebied van zorg, de ondersteuning naar zorg en werk, de ondersteuning van mantelzorgers, vervoer of de dagbesteding van inwoners.

De komende periode publiceren we dagelijks twee ideeën die gepresenteerd zijn. De gemeente Raalte wil graag van inwoners weten over welke vijf ideeën ze het meest enthousiast zijn. Stem daarom op jouw vijf beste ideeën en maak kans op een ballonvaart! Ga naar staging2.raalte.nl/ideeënpitch

Idee Regionaal busvervoer voor minima tot 130%. Behoud Busnet Overijssel

Inzender : Harry van Kampen

De kosten voor openbaar vervoer zijn voor mensen op minimumniveau erg hoog. We meten nu met computers alle ritten, vervoerslijnen, etc. Lastig te meten voor de Provincie hoeveel reizigers. Contracten nu afgesloten door Provincie tot 2018.

Men wil graag volle bussen. Tegen het nul-tarief mensen laten meereizen in regionale busnetwerk in Overijssel. Niet gratis, maar tegen nul-tarief

Ook ivm sollicaties in de regio is dit een oplossing. En sociale contacten onderhouden

Vollere bussen  behoud busnetwerk na 2018

De huidige contracten zijn al afgesloten tot 2018, is al betaald.

Gemeente zou provincie moeten kunnen overtuigen van feit dat mensen tot 130% minimum tegen dit tarief kunnen meereizen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.