ideeenpitch bus zoekt klus

De komende periode publiceren we dagelijks twee ideeën die gepresenteerd zijn. De gemeente Raalte wil graag van inwoners weten over welke vijf ideeën ze het meest enthousiast zijn. Stem daarom op jouw vijf beste ideeën en maak kans op een ballonvaart! Ga naar staging2.raalte.nl/ideeënpitch

Idee Wij Zijn een Bus en we Zoeken een Klus!!!

Inzenders : Partnerraad RIBW Overijssel (Kitty Spier, Hüseyin Yilmaz, Diny Vloedgraven)

In Nederland zoeken we veel, we zoeken hulp en we vragen hulp. Dit is participatie samenleving: de een vraagt en iemand anders heeft iets te bieden RIBW heeft wat te bieden, werkstation De Hees: begeleiding aan clienten. Psychiatrische indicatie en psychosociale indicatie in regio Raalte

Hebben een Klussenbus, maar nog te weinig Klussen!

Boompje weghalen, schilderijtje verhangen, lampje verwisselen, etc. Zinvolle dagbesteding voor clienten, nuttig werk, mensen doen ertoe!! Vragen de GUNfactor aan iedereen!! Bel naar De Hees voor klusjes. Samenwerking met anderen gevraagd , zorginstellingen, met anderen, facilitaire diensten die worden gekort, etc. Klussen tegen minimale prijzen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.