huldiging bridgekampioenen dalfsen

Op de einddrive van de Bridge Sociëteit Dalfsen zijn de kampioenen gehuldigd van het afgelopen seizoen. Er wordt in de winterperiode elke dinsdagavond en donderdagmiddag gebridged in de Panoramazaal van de Trefkoele+ in Dalfsen.

De kampioenen zijn op de dinsdagavond 28 de heren René v.d. Meulen en Joop Mevius, de dinsdagavond 24 het echtpaar Gert en Jenny Wassing en van de donderdagmiddag 24 de dames Sieny Vos en Jaike van Vulpen.

Zomermaanden

In de zomermaanden juni, juli en augustus wordt er elke woensdagavond gebridged. Het is een open drive in Café restaurant Madrid,Tolhuisweg 5 te Dalfsen. Dit wordt op toerbeurt georganiseerd door de Bridge Sociëteit Dalfsen en Bridge Club Ommen. Aanvang 19.30 uur, kosten 2,00 euro per persoon.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.