huldiging bij muziektheater bel canto vechtstreek

Huldiging Ria van Hulzen, 60 jaar lid en afscheid na 40 jaar regisseur Berta Carels. Als 18 jarig meisje werd Ria in 1955 lid van de “ Gemengde Zang-en Operette vereniging Bel Canto”. Tijdens een “feestelijke” avond, in aanwezigheid van veel leden, op 22 april j.l. kreeg zij de oorkonde van 60-jaarlidmaatschap uitgereikt door Tijmen Doornweerd, de voorzitter van wat nu heet “Muziektheater Bel Canto Vechtstreek”.

Als zeer actief lid zong ze met heldere sopraanstem in vele producties haar partij vol enthousiasme mee. Daarnaast was Ria zeer bedreven met naald en draad en heeft ze in de “naaiploeg” vakkundig handwerk verricht. Als een voortreffelijke gastvrouw heeft ze ook haar horeca-ervaring ingezet op de repetitieavonden en andere evenementen van Bel Canto.

Prachtig om met haar en Berta dit jubileum te kunnen vieren waarin mooie en leuke herinneringen werden opgehaald en Ria zelfs nog paste in een, door de regisseur jarenlang bewaard, ridderkostuum. Hierna werd Berta Carels, die gedurende 40 jaar met hart en ziel talloze producties met veel succes heeft geregisseerd, zelf ook in het zonnetje gezet.

We zullen haar artistieke inzet en inspirerende bijdragen node gaan missen. Wat een mijlpaal, voor deze twee vrouwen van Bel Canto, die samen 100 jaar trouwe en succesvolle inzet hebben getoond aan Muziektheater Bel Canto. Wij hebben hen luidkeels toegezongen met de wens dat Ria nog lang mag blijven zingen en dat Berta in gezondheid van haar vrijgekomen tijd mag gaan genieten. Bel Canto proost op Ria en Berta!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.