Home / archiefcentraal / horsthoeve in de race voor cultuurprijs raalte

horsthoeve in de race voor cultuurprijs raalte

Er zijn weer vier nominaties van de Cultuurprijs Raalte bekend. De uitreiking vindt plaats tijdens de Week van de Amateurkunst Raalte op vrijdagavond 5 juni. De nominaties zijn afkomstig van de eerste vier genomineerden, die elk een persoon/organisatie uit hebben gekozen die zich heeft ingezet voor kunst en cultuur in de gemeente Raalte. Bij deze wordt een genomineerde voorgesteld.

Ronald Jonkman nomineert in de categorie beeldende kunst, literatuur en multimedia: Horsthoeve.

Ronald over zijn keuze: de Horsthoeve biedt dagbesteding aan mensen met een niet-aangeboren hersenletsel. Personen die door een ongeval of een hersenaandoening behoefte hebben aan dagbesteding met de juiste persoonlijke aandacht en rust. Mensen met beginnend dementie behoren ook tot deze doelgroep. Als ik zie hoeveel enthousiasme de eigenaren in hun zaak steken kan men dat alleen maar een warm hart toedragen. Naast dat zij met elkaar bijzonder mooi werk afleveren streven ze ook nog eens een bijzonder goed doel na! Met elkaar en voor elkaar! Grote waardering en een dikke prijs waard.

Lees ook

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.