herinneringen aan de oorlog gepresenteerd

Herinneringen aan de oorlog. Heeten 1940-1945. Dat is de naam van het boek dat afgelopen dinsdagmorgen gepresenteerd werd in Heeten. Burgemeester Martijn Dadema mocht het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Het boek bevat foto’s en verhalen van inwoners van Heeten die de Tweede Wereldoorlog hebben meegemaakt. Het boek is gemaakt door de Werkgroep Historisch Heeten, ter gelegenheid van de zeventigste verjaardag van de bevrijding van de Duitse onderdrukking.

Het boek bevat verhalen van inwoners uit Heeten die de oorlog bewust hebben meegemaakt. De door Heetenaren afzonderlijk of per buurtschap opgenomen herinneringen aan de oorlog van 1940-1945 zijn in zowel lange als korte verhalen uitgewerkt en beschreven. De verhalen worden opgeluisterd met foto’s van de verhalenvertellers en van de personen en de locaties die in de verhalen een rol spelen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.