heino is klaar voor de pompcup

Het jaarlijkse PompCup toernooi in Heino staat weer voor de deur. 23 en 24 mei zullen Internationale voetbalteams tegen elkaar strijden om de felbegeerde PompCup. Heel Heino kijkt al maanden uit naar de twaalfde editie van het voetbalspektakel.

De ‘crewleden’ van de PompCup werken zich al maanden in het zweet om de PompCup 2015 weer tot een succes te maken. Lieke Ramaker is een van die vrijwilligers. “Binnen de crew heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden en is er een duidelijk taakverdeling. Je eigen taak, je tak van sport optimaal benutten om het uiterste uit het toernooi te halen. Dat is waar iedereen naar streeft. Het proces om met de hele crew een toernooi neer te zetten staat als een huis, dat is waar je het allemaal voor doet.”

De PompCup werd drie jaar geleden uitgeroepen tot beste voetbaltoernooi van Nederland. Dit komt mede door het streven naar perfectie van de organisatoren. “De drive om het toernooi ieder jaar te verbeteren blijft aanwezig ook al wordt die uitdaging steeds moeilijk omdat de lat extreem hoog ligt. Elk jaar proberen we te ontdekken wat mensen missen en werken we aan de tips en tops die we tijdens de evaluatie bespreken.”

Het toernooi is mede een succes door de vele enthousiaste vrijwilligers. “Het is erg leuk om met een groep enthousiaste mensen zo’n toptoernooi neer te zetten en betrokkenheid van zoveel mensen te zien. Het blijft elk jaar weer mooi om te zien hoe iedereen zich met veel enthousiasme aanmeldt en inzet. Veel vrijwilligers zijn bekende gezichten rondom de PompCup, maar er komen ook telkens nieuw enthousiastelingen bij.”

Het harde werken van de PompCup crew werpt zijn vruchten af. Naast de verkiezing tot beste internationale voetbaltoernooi van Nederland krijgen de vrijwilligers ook de complimenten van de deelnemende teams. “We krijgen regelmatig te horen dat we een super toernooi zijn en dat we een maatstaf zijn voor andere toernooien. Na maanden hard werken voor een nieuwe editie van de PompCup is het heel leuk om die complimenten te krijgen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.