grote zege voor sdol op slotdag

SDOL liet zondagmiddag niets over van hekkensluiter Vilsteren. De ploeg uit Luttenberg had geen enkele moeite met de thuisploeg en won met 1-7.

Vilsteren heeft zich zondagmiddag officieel gekroond tot hekkensluiter van 5A. De ploeg kreeg dit seizoen 90 doelpunten tegen en scoorde 12 keer. Een overwinning en twee gelijke spelen waren de hoogtepunten in 5A voor Manderveen dit seizoen.

SDOL deed het een stuk beter en eindigde op een keurige 7e plaats in het klassement van 5A. De ploeg uit Luttenberg scoorde 42 keer en kreeg 46 doelpunten tegen. Volgend jaar komen beide ploegen opnieuw in 5A uit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.