grote drukte bij dodenherdenking in raalte

De stoet vertrok vervolgens naar het Indië – Nieuw Guinea monument bij het gemeentehuis, waar bloemen werden gelegd.

Na deze ceremonie gaat de tocht naar het WO II monument aan de Zwolsestraat. Na de twee minuten stilte, om 20.00 uur, en het leggen van bloemen en kransen door onder meer de Raalter Veteranen houdt burgemeester Martijn Dadema namens de gemeente een toespraak.

Maandagmiddag stond het college van de gemeente Raalte als stil bij de oorlogsslachtoffers door het leggen van rozen bij de Stolpersteiner aan de Stationsstraat in Raalte. Vervolgens was er om 16.00 uur een bijeenkomst op de Algemene begraafplaats Westdorp.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.