groene gevel voor booijink gebouw

In maart hebben leerlingen van het Carmel College tijdens de handenarbeid les nagedacht om het lelijke Booijink gebouw van nieuw elan te voorzien. Via onze site is destijds opgeroepen om als inwoners van Raalte en omgeving met ideeën te komen voor het inpakken van het Booijink gebouw. Lucienne van der Veen trok de stoute schoenen aan en heeft het idee om een groene gevel te creëren.

‘Groen geeft een prettige uitstraling, daarnaast geeft groen rust en ontspanning. Groen stimuleert de biodiversiteit, het bevordert de leefomgeving voor vogels en insecten. Ook werkt het geluidisolerend en is er meer opnamen van CO2 wat voor schone lucht zorgt’, vertelt ontwerper van der Veen.

Heb je zelf ideeën voor het Booijink gebouw, stuur ze vooral op.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.